Päivitetty 31.1.2019

Alumnitoiminta

Alumni on latinaa ja tarkoittaa kasvattia, suojattia. TAMKin alumneja ovat kaikki TAMKista ja PIRAMKista opiskelleet, valmistuneet ja täällä työskennelleet.

TOIMINTA

Alumnina sinulla on mahdollisuus osallistua alumneille suunnattuihin tapahtumiin sekä koulutuksiin ja samalla tavata muita täältä valmistuneita. Tämän lisäksi järjestämme yhteistyössä alumniyhdistyksen kanssa muun muassa alumnien pikkujoulut sekä erillisen urheiluporukan, AlumniAthletesin, lajitutustumisia sekä muita liikuntatapahtumia.

Voit myös osallistua toimintaan ideoimalla tapahtumia, kutsumalla muita alumneja yritysvierailulle tai vaikka järjestämällä verkostoitumistapahtuman. Apunasi järjestelyissä ja markkinoinnissa on alumnisuhdetoiminnan suunnittelija. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä haluamasi tapahtuma!

TAVOITTEET

Alumneille halutaan tarjota lisäkoulutuksia, tietoa jatkotutkinnoista sekä mahdollisuuksia verkostoitua keskenään. Opiskelijoille taas alumnit tuovat korvaamatonta tietoa ja käytännön esimerkkejä työelämästä.

Alumnitoiminnan tavoitteena on koulutuksien työelämäyhteyksien rakentaminen eli alumnien, opiskelijoiden ja yritysten tuominen yhteen. Alumneilta saatu palaute myös auttaa ammattikorkeakoulua kehittämään koulutuksien opetussuunnitelmia vastaamaan työelämän nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Tavoitteenamme on pitää alumnit osana korkeakouluyhteisöä opiskelijoiden ja henkilökunnan rinnalla.

SÄHKÖINEN UUTISKIRJE

Lähetämme alumneille sähköisen uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa. Mikäli haluat saada uutiskirjeen, lähetä sähköpostia osoitteeseen alumni (at) tuni.fi tai käy täyttämässä sähköinen lomakkeemme Halutessasi voit liittyä myös varsinaiseen alumniyhdistykseen lomakkeen täytön yhteydessä.

NETTISIVUT JA SOME

Voit tutustua toimintaan alumniyhdistyksen nettisivuilla kuten myös TAMKin nettisivujen alumniosiosta.
Alumnit Facebookissa fb.com/tamk.alumni
AlumniAthletes-ryhmä fb.com TAMK AlumniAthletes
Alumnit LinkedInissä linkedin.com TAMK alumnit

 

LISÄTIEDOT

Outi Vanhamäki
Suunnittelija, alumniasiat
alumni (at) tuni.fi tai 040 662 7803
Pääkampus, huone B1-59