Liikuntapalvelut

TAMKin liikuntapalvelut tuotetaan Unipoli Sport –yhteistyössä, jossa opiskelija voi maksamalla yhden liikuntamaksun osallistua kolme kampuksen (TAMK Kaupissa , TTY Hervannassa ja TaY keskustassa) liikuntatarjontaan ja käyttää niiden liikuntatiloja. Kaikilla kolmella kampuksella on monipuolinen liikuntakeskus (kuntosali, ryhmäliikuntatila ja palloiluhalli). Katso www.unipolisport.fi. Sieltä löytyvät viimeisimmät päivitykset liikuntatarjonnasta ja –tiloista ja kerrotaan, kuinka voit harrastaa liikuntaa Tampereen alueen korkeakouluissa.

Erilaisista liikunta-asioista tiedotetaan myös opiskelijakunta TAMKOn sivuilla www.tamko.fi, jossa myös näkyvät Tamkon tuottamat liikuntakurssit ja -tapahtumat. Tamkon liikuntaseura TOLUssa toimii lukuisia lajikohtaisia liikuntakerhoja, joiden toiminta on kaikille opiskelijoille avointa. Tamkon jäsenet voivat halutessaan perustaa uuden lajikerhon ja hakea opiskelijakunnalta avustusta sen toimintaan. Tamkon toimistolle voi myös ilmoittautua liikuntakurssin vetäjäksi ja toimistolta voi lainata erilaisia liikuntavälineitä.

Tamkon jäsenet saavat opiskelijakortilla lukuisia alennuksia Tampereen seudun liikuntapalveluista. Ajantasaiset edut löytyvät osoitteesta www.opiskelijantampere.fi. Opiskelupaikkakuntien liikunta- ja urheilutarjonnasta saa lisätietoa myös kaupunkien verkkosivuilta.

Liikuntapalveluista vastaa liikuntapäällikkö Esko Tirkkonen p. 050 5932552, email etunimi.sukunimi@tamk.fi.