Opintosuoritusote ja todistukset

Opiskelijalla on oikeus opintojen kuluessa saada ammattikorkeakoululta opintosuoritusotteen todistuksena suorittamistaan opinnoista. Opintosuoritusotteen voi saada suomeksi ja englanniksi. Opiskelijan on syytä itse tarkistaa lukuvuosittain, että kaikki opintosuoritukset on merkitty Opiskelijahallintojärjestelmään ja opintosuoritusotteen tiedot ovat ajan tasalla. Opiskelija saa opintoasiainkoordinaattoreilta  tai Kuntokatu 3 kirjaston palvelupisteestä opiskelutodistuksen mm. matkalipun ostoa, opintolainan nostoa ja viranomaisia varten.

Opintosuoritusotteen tai opiskelutodistuksen voi noutaa minkä tahansa toimipisteen opintoasiainkoordinaattorilta, Kuntokadun kirjaston palvelupisteestä tai tarvittaessa tilata sen sähköisellä lomakkeella suoraan opiskelijahallintorekisteriin annettuun asuinosoitteeseen tai sähköpostiin.

 

Muista myös Koski-palvelu vaihtoehtona opintosuoritusotteelle

Koski-palvelussa opintosuoritukset ja opiskeluoikeudet ovat kootusti yhdessä palvelussa.  Voit jakaa omaa tietojasi Koski-palvelusta  niitä toiminnassaan tarvitseville viranomaisille, kuten esimerkiksi koulutuksen järjestäjille, kunnille, Kelalle ja työ- ja elinkeinotoimistoille.

Korkeakoulutusuoritukset ja opiskeluoikeudet ovat näkyvissä pääsääntöisesti vuodesta 1995 eteenpäin (mutta tässä voi olla korkeakoulukohtaisia poikkeuksia).

Koski-palvelun esittely
https://www.oph.fi/kehittamishankkeet/koski

Koski-palvelun kirjautumissivu. Palvelun käyttö vaatii vahvaa tunnistautumista esimerkiksi mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.

https://opintopolku.fi/koski/