Pysäköinti

Pääkampus, Kuntokatu

Alueella voi pysäköidä vain varsinaisille pysäköintialueille. Pysäköinti on maksullista. Pysäköintialueita on merkitty opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä lisäksi alueella on erikseen merkittyjä vieraspaikkoja. Pysäköintialueilla kiertää pysäköinninvalvoja eikä alueelle saa pysäköidä ilman TAMKin maksullista pysäköintioikeutta. Lisätietoja Kuntokatu 3:n infopisteestä sekä intran Kampus-sivulta.

eParking-järjestelmä

Kuntokadun kampuksella on myös vierailijoille osoitettuja maksullisia pysäköintipaikkoja, katso lisätiedot täältä.

Mediapolis, Tohlopinranta

Mediapolisin kampusalueella on sekä vapaita että luvanvaraisia pysäköintipaikkoja rajoitetusti. Pysäköinnistä vastaan kiinteistönomistaja, Technopolis, lisätietoja saa aulapalvelusta.

Musiikkiakatemia, F.E. Sillanpään katu

Sijainnin vuoksi opiskelijoille ei ole voitu varata erikseen pysäköintitiloja. Yleinen pysäköinti on Pyynikintorilla ja katujen reunoilla. Pysäköintipaikkoja löytyy myös pihasta konservatoriotalon länsipuolella, johon on sisäänajo Ammattikoulunkadulta. Pysäköintiä valvotaan tehokkaasti myös katujen varsilla.

Proakatemia, Väinö Linnan aukio

Sijainnin vuoksi opiskelijoille ei ole voitu varata erikseen pysäköintitiloja. Pysäköintiä valvotaan tehokkaasti myös katujen varsilla.

Ikaalinen

TAMKin Ikaalisten toimipisteessä ei ole erillistä pysäköintialuetta. Opiskelijoille suositellaan parkkeerausta koulun välittömään läheisyyteen. Pysäköinti on kaikialla Ikaalisissa maksutonta.

Mänttä-Vilppula

Toimipisteen vieressä on pysäköintipaikkoja.

Virrat

Opiskelijat voivat käyttää Sipiläntien puoleista alaparkkialuetta ja seurakuntatalon parkkialueen Rantatien puoleista reunaa.