Sparris, oppimistaitojen valmennus

Sparris-pajat on tarkoitettu sinulle, joka etsit ratkaisuja erilaisiin oppimisen haasteisiin. Pajoja vetävät erityisopettajankoulutuksen suorittaneet TAMKin opettajat. Kaikille TAMKin opiskelijoille avoimet drop in -ryhmät kokoontuvat lähes viikottain. Valitse itsellesi sopiva aihe ja tule mukaan, ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.

Pajojen teemat ja ajankohdat keväällä 2019

Ajankäytön hallinta
Tuottaako ajanhallinta haasteita? Tarvitsetko sparrausta ajankäytön suunnitteluun? Tulen keskustelemaan aiheesta, saat käytännöläheisiä vinkkejä ajankäyttösi parantamiseksi.

  • Pajat keväällä 2019: tiistai 22.1. ja torstai 14.3.

Jumittaako opinnäytetyö?
Tuntuuko opinnäytetyö liian isolta palalta purtavaksi? Opinnäytetyön kokonaisuus on prosessi, joka kannattaa jäsennellä ja jakaa osiin palapelin tavoin. Jokaisella on lupa oppia ja oivaltaa, kun palaset loksahtavat kohdalleen. One bite at a time!

  • Pajat keväällä 2019: tiistai 29.1., torstai 7.3. ja torstai 4.4.

Jännittääkö?
Jännittäminen esityksissä ja ryhmätöissä sekä sosiaalinen ahdistuminen on yleisempää kuin luuletkaan. Vaihda ajatuksiasi jännittämiskokemuksistasi ja jaa ideoitasi muillekin siitä, miten selviytyä jännittämistä aiheuttavista sosiaalisista tilanteista.

  • Pajat keväällä 2019: torstai 31.1. ja tiistai 2.4. (tämä joudutaan valitettavasti perumaan)

Oppimisen taidot
Tuottaako tenttiin valmistautuminen haasteita? Miten voisit kehittää oppimisen taitojasi? Tule keskustelemaan opiskelutaidoista ja saamaan käytännönläheisiä vinkkejä.

  • Pajat keväällä 2019: tiistai 12.2. ja tiistai 26.3.

Poimi vinkit ja apuvälineet kielten opiskeluun!
Onko sinulla pulmia kieliopinnoissasi? Tule hakemaan vinkkejä vieraiden kielten opiskeluun sekä tutustumaan erilaisiin kielten oppimista helpottaviin apuvälineisiin.

  • Pajat keväällä 2019: tiistai 5.2. ja torstai 21.3.

Tuntuuko kirjoittaminen hankalalta?
Kirjoittamisen ongelmia voi olla monenlaisia; aloittaminen on vaikeaa, oman tekstin ja lähteiden vuoropuhelu ei onnistu, punainen lanka joutuu kadoksiin tai iskee totaalinen jumitus. Kirjoittamisen työpajassa keskustellaan kirjoittamisesta ja saadaan vinkkejä tekstin tuottamiseen.  

  • Pajat keväällä 2019: tiistai 19.2. ja tiistai 19.3.

Paikka ja aika

Kuntokatu 3, Floworks, B3-08

klo 16 - 17.30

Ylläpitovastuu

Anu Vainonen, etunimi.sukunimi@tamk.fi

Kirjaudu sisään

Enemmän tietoa kirjautuneille

Pääset opinto-oppaan laajempaan versioon kirjautumalla sisään intranetiin sivun oikeasta yläkulmasta.