Päivitetty 31.1.2019

TAMKrekry – opiskelijoiden työnvälityspalvelut

TAMKrekry tukee opiskelijoiden työnhakua ja urasuunnittelua mm. järjestämällä erilaisia työelämätapahtumia, koulutuksia ja infotilaisuuksia. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus tarkistuttaa cv:nsä ja saada muuta henkilökohtaista neuvontaa halutessaan. 

TAMKrekryn löydät myös Facebookista fb.com/tamkrekry. Kannattaa tutustua myös Someta Duuniin -FB-sivuun, josta löytyy paljon hyviä vinkkejä työnhakuun.
 

HARJOITTELUPAIKKOJEN HAKU

TAMKrekry välittää harjoittelu- ja työpaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Työnvälityksessä käytetään TAMKin omaa Y-makers-työnvälityspalvelua. Sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikkojen välityksessä käytetään Jobiilia

Vinkkejä paikkojen hakuun saat myös selaamalla edellisten vuosien harjoittelupaikkoja ja tehtäväkuvauksia. Tässä listattuna opiskelijoiden harjoittelupaikkoja koulutusaloittain.

Media  |  Liiketalous, tietojenkäsittely ja IBRestonomit  |  Sote  |  Tekniikka  

DOKUMENTIT TYÖNHAUSSA

Tärkeimmät dokumentit työnhaussa ovat ansioluettelo eli CV sekä hakemus. Tärkeintä on hyvä ja selkeä sisältö ja vasta sen jälkeen tiedoston muokkaaminen visuaalisesti. Alla perusversiot dokumenteista käyttöösi.

Ansioluettelo  |  Hakemus

 

YHTEYSTIEDOT

TAMKrekry
Tiina Nilsson
Suunnittelija, työelämäpalvelut
careerservices.tamk@tuni.fi tai 040 672 6344

Toimisto:
Palvelukatu, B1-59