Valmistuvalle

Kun opinnot ovat loppusuoralla, on edessä vielä AVOP-palautteeseen vastaaminen ja tutkintotodistuksen hakeminen.

AVOP-palautteeseen vastaaminen

  • Kyselyyn vastataan osoitteessa https://avop.fi/fi
  • Palautteeseen kirjaudutaan HAKA-tunnuksilla. Jos olet kirjautuneena koneelle TAMKin käyttäjätunnuksella ja salasanalla, valitse alasvetovalikosta TAMK. Jos olet muualla kuin TAMKin verkossa, kirjaudu kyselyyn TAMKin käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  • Ongelmatilanteissa ota yhteyttä opintopalveluihin, opintotoimisto.tamk(at)tuni.fi.
  • HUOM! Opiskelijalla tulee olla tehtynä 80 % (AMK) tai 50 % (YAMK) tutkintoon vaadituista opintopisteistä ennen kuin vastaaminen kyselyyn on mahdollista.

Tutkintotodistuksen hakeminen

  • AVOP-palautteeseen vastaamisen jälkeen opiskelija ohjautuu suoraan intran sivulle, josta hän pääsee suomen- tai englanninkieliselle tutkintotodistushakemuslomakkeelle
  • HUOM! Jos et täytä tutkintotodistusanomusta heti opiskelijapalautteeseen vastaamisen jälkeen, ota tutkintotodistusanomuslinkki talteen esim. lähettämällä se itsellesi sähköpostilla.
  • opiskelijalla on velvollisuus huolehtia, että kaikki tutkintovaatimusten mukaiset suoritukset (myös kypsyysnäyte) on suoritettuna, arvioituna ja rekisteröitynä ennen tutkintotodistushakemuksen täyttämistä tai viimeistään kyseisen valmistumiskuukauden haun määräaikaan mennessä
  • hakemus on tehtävä määräaikana
  • tutkintotodistuslomakkeella voi aina määräpäivään mennessä hakea valmistumista saman kuukauden viimeiselle arkipäivälle sekä ilmoittautua lähinnä valmistumista järjestettävään valmistumisjuhlaan
  • JOS hakemuksen määräaikaan mennessä kaikki suoritukset eivät löydy rekisteristä, valmistuvan hakemus poistetaan ja valmistuvalle lähetetään uusi linkki uuden hakemuksen tekemiseksi seuraavaan valmistumispäivään

Määräajat tutkintotodistushakemuksen täyttämiselle löydät opinto-oppaan kohdasta > Tutkintotodistus

Tutkintotodistuksen voi noutaa valmistumisjuhlissa (järjestetään kaksi kertaa vuodessa) tai kuukauden viimeisenä arkipäivänä tai sen jälkeen Kuntokatu 3 palvelukadulta B1-24 klo 10-14. Jos valmistumispäivä ja valmistumisjuhla osuvat samalle päivälle (joulukuussa), tutkintotodistus luovutetaan ainoastaan juhlassa tai seuraavana arkipäivänä. HUOM! Juhliin voi kutsua maksimissaan 2 vierasta mukaan.

Valmistumisjuhlasta enemmän kohdassa Tutkintotodistus.

HUOM! Heinäkuussa ei ole valmistumispäivää! Lisäksi joulukuun viimeisen valmistumispäivän tutkintotodistukset luovutetaan aina vasta seuraavan tammikuun puolivälissä.

Mikäli opinnäytetyö on tehty hankkeistettuna yrityselämään, valmistuvalla saattaa olla mahdollisuus anoa apurahaa TAMKin T&K-rahastosta.

TAMKrekry - opiskelijoiden työvälityspalvelut tarjoaa vastavalmistuneille tukea työnhaussa.

Alumnitoimintaan liittymällä voi varmistaa, että yhteydet opiskelukavereihin säilyvät jatkossakin.

Muista, että TAMKin sähköpostiosoitteesi ja käyttäjätunnuksesi suljetaan 7 vrk opintojen päättymisen jälkeen. Huom! PAKKiin ei pääse enää valmistumispäivän jälkeen. Tunnuksen voimassaolon päättyessä opiskelijoille tiedotetaan asiasta sähköpostilla 7 vrk ennen tunnuksen sulkeutumista.

TAMK toivottaa onnea työnhakuun ja työelämään!